OULUN HUPISAARTEN KESÄTEATTERI

OULU, SUOMI

 

 

 

 

 

 

OULUN HUPISAARTEN KESÄTEATTERI

Asiakas

 

Oulun Kaupunki

Arkkitehti

Janne Laukka, Halo Arkkitehdit Oy 

SIJAINTI

 

Oulu, Hupisaaret (kesäteatteri)

Vuosi

 

2019

Tuotteet

 

Teleskooppikatsomo + Salo istuin (puukomposiitti)

Hupisaarten teatterin uudisrakennus on monitoimitila, joka muotoutuu helposti eri käyttötarkoitusten mukaan. Uusi kokonaisuus on rakennettu puretun kesäteatteripaviljongin paikalle. Hupisaarten teatterin uudisrakennuksesta pidettiin yleinen arkkitehtuurikilpailu 2013, jonka jälkeen suunnitelmien jatkokehitykseen valittiin Janne Laukan ja Tuomas Niemelän ”Arborea”.

Toimitimme teatteriin teleskooppirakenteisen ulkokatsomon tyylikkäillä puukomposiitti-istuimilla. Teleskooppirakenteen ansiosta koko katsomo on helposti siirrettävissä sisätiloihin talviajaksi. Katsomo on kaikilta osiltaan, mukaan lukien pintakäsittely, suunniteltu vaativan ulkokäytön kestäväksi. Teleskooppikatsomo suunniteltiin käsikäyttöiseksi ja kevyeksi käyttää, näin se on myös helppo siirtää.  

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja hankkeesta kertoo myynnistämme
Johanna Sahla, +358 44 770 6112, johanna.sahla@piiroinen.com

Projektissa käytetyt mallistot

Kuva1-3

                     Salo istuin