UUSI KALUSTEBLOGIMME KÄSITTELEE AJANKOHTAISIA AIHEITA

Kirjoittanut: PIIROINEN KALUSTEET -BLOGI 25 syyskuuta, 2019

Pi mini_slider 1700x830

Tervehdys! Luet Kalusteblogimme ensimmäistä merkintää, tervetuloa mukaan! Tässä blogissa tulemme käsittelemään kalusteliiketoimintaamme sekä laajemmin julkitilakalustamisen toimialaa eri näkökulmista katsoen. Saamme asiakkailtamme joka päivä kysymyksiä tuotteisiimme ja valmistusmenetelmiimme liittyen ja monet aiheista ovat varmasti laajemmankin käsittelyn arvoisia blogimerkintöinä. Kalustamisen ratkaisut eri käyttöympäristöissä ovat nopeassa muutoksessa ja tulemme käsittelemään myös näitä toimialaan liittyviä laajempia aiheita. Tavoitteemme on kehittää blogistamme...
hyödyllisen ja kiinnostavan tiedon foorumi, myös keskustelumahdollisuus tarjoten. Ihannetilanteessa lukijamme aktivoituvat keskustelemaan ja ehdottamaan toiveita käsiteltäviksi aiheiksi. Kaikki tieto ei tietenkään sijaitse tehtaallamme tai juuri meidän henkilöstömme päässä, siksi tulemmekin haastattelemaan toimialan asiantuntijoita ja julkaisemaan keskustelut blogimerkintöinä. Kun me opimme heiltä, miksi emme jakaisi tietoa myös muille keskustelun pohjaksi.

Kirjoittajia tulee olemaan useita. Oma tavoitteeni on säännöllisesti nostaa esiin aiheita, joihin arjessa törmään ja jotka koen merkityksellisiksi. Rohkaisen myös muita talomme sisällä tarttumaan blogikynään. Lisäksi molempiin blogeihimme kirjoittavat talomme ulkopuoliset nuoret ja lahjakkaat tekstintekijät - Ida Henritius ja Esa Anttila. He molemmat kertovat itsestään postauksissaan omin sanoin.

Tästä lähtee, tervetuloa mukaan!

Ready to Get StreamLined?

Optimized from head to toe, StreamLined is fast, smooth, and above all clean. StreamLined creates the most fluid interactive experience imaginable.

KOMMENTIT

Tuoreimmat jutut

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Pi mini_slider 1700x830.jpg
author avatar

Jutun kirjoitti: PIIROINEN KALUSTEET -BLOGI