Orgatec_PiTuolit.jpg

 

Kiitos KAIKILLE OSASTOILLAMME VIERAILLEILLE

Showroom Habitare ja ID Helsinki messuilla

 

ID-Helsinki 2017.jpg

 

 

 

 

Habitare 2017.pngShowroom 2017.png

Yhteydenottopyyntö

Tapio Anttila.jpg

 

Uutta Tapio Anttilalta: Limi

tuoli ja Front pöytä

Meillä on ilo saada mallistoomme ensimmäisen kerran Tapio Anttilan tuotantoa. Uutuuksia ovat Limi-tuoli ja Front-pöytä, joiden linjakkaat muodot ja monipuoliset materiaalivaihtoehdot mahdollistavat kalusteiden käyttämisen niin kodeissa kuin julkissakin tiloissa.

Limi on Tapio Anttila Collectionin uutuustuoli, jonka kauniisti kaartuva istuinosa syntyy kahdesta viilutaivutteesta, jotka on liimattu limittäin. Tuolin linjakkaat muodot ovat samalla ergonomiset ja tukevat hyvin istujaa. Puisen istuinosan vastaparina tuolissa on sirot metallijalat, joita yhdistää leikittelevä ja epäsymmetrinen teräslankakehys. Monikäyttöinen Limi sopii hyvin ruokapöydän tuoliksi tai kodin yleistuoliksi. Tuolia on saatavana mustana, valkoisena sekä tammipintaisena.

 

 

Tapio Anttilalle Top Designer Award 2017 -

TDA_2017.jpgpalkinto Kiinasta

Tapio Anttila ja Limi-tuoli palkittiin kansainvälisellä Top Designer Award 2017 -palkinnolla. Palkinnon myöntää kiinalainen design-alan julkaisu Top Deco & Home Accents. Palkinto jaettiin heinäkuussa 2017 GuangZhou PaZhou Poly World Trade Expo:ssa Kiinassa. 

”Palkinto oli iloinen yllätys kesälomalaiselle – se osoittaa, että skandinaavisella muotoilulla on tilausta Kiinan markkinoilla. Olen aloittanut yhteistyön kiinalaisten valmistajien kanssa, mutta en uskonut saavani näin paljoa huomioita myös suomalaisille Tapio Anttila Collection -tuotteille.”


Tapio Anttila

LIMI tuoli ja Front pöytä.jpg

 

Front pöytä

Front pöytäkonseptissa on useita vaihtoehtoja koon, materiaalien ja värien suhteen. Kannen koon voi valita kahdenkymmenen sentin välein – 140 - 220 cm mittavälillä.

Massiivipuinen kansi on liimattu valikoiduista täyspitkistä tammilamelleista. Valkolakkaus antaa kanteen luonnollisen tuntuisen ja kestävän pintaviimeistelyn. Ohuesta metalliputkesta tehty pukkijalka luo ilmeikkään kontrastin tammikannelle.

grand canyonISSA UUTTA: pyörät ja katto 

Timo Ripatin suunnitteleman Grand Canyon malliston uudet ominaisuudet laajentavat entisestään suositun malliston käyttömahdollisuuksia. Pyörät tekevät sohvamoduulista helposti siirreltävän ja siten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa mahdollisuus kalusteiden nopeaan uudelleen järjestelyyn on tärkeää. Katto lisää puolestaan yksityisyyttä ja vaimentaa ulkopuolelta tulevia ääniä. Siten sohvamoduuli sopii hyvin esimerkiksi avokonttoreihin tai auloihin rauhalliseksi työpisteeksi tai muutaman henkilön ad-hoc -neuvottelutilaksi. Arkkitehtonisesti tärkeä yksityiskohta on, että katollisen version takaseinämän ylin kerros on avoin ja siten sohvan ilme pysyy ilmavana. Tarvittaessa sohva takaseinä voidaan toki toteuttaa myös täysin suljettuna.

Istuinmoduulien useat eri koko- ja korkeusvaihtoehdot sekä mallistoon kuuluvat irtosermit antavat mahdollisuuden hyvin erilaisiin toteutusvaihtoehtoihin. Lisäksi mallistoon kuuluu elegantti lasikantinen pöytä sekä kevyet pystypöydät esimerkiksi työskentelyä varten.

ID Helsinki messuilla Grand Canyon mallisto on esillä koko laajuudessaan tapahtuman ohjelmatilassa ja uusin versio on esillä myös osastollamme kahvilan yhteydessä.

opinmaki_125_2_w1250-232445-edited-303572-edited-359624-edited.jpg
Grand_Canyon_EMMA_w1300.jpg

 

  • Istuimen ja selkänojan/käsinojan välissä kulkee pieni rako, siten sohva ei kerää likaa ja pölyä
  • Verhoiltavien osien selkeän muotokielen ansiosta sohvassa voidaan käyttää lähes mitä tahansa kangasta/nahkaa
  • Etenkin sairaala- ja terveyskeskuskäyttöä varten sohvien istuinkorkeutta voidaan korottaa ja verhoilussa käyttää antimikrobisia kankaita
  • Seinämiä korotettaessa jokainen kerros on oma moduulinsa ja voidaan siten haluttaessa verhoilla eri kankaalla

Lataa Grand Canyon esite
Grand Canyon 3colors.jpg
OP_w1300-238570-edited.jpg

PI COLLECTION - uusi loungetuoli ihastutti

FOKlabin suunnitteleman Pi-malliston uutuuksia ovat loungetuoli ja pyöreä kokoverhoiltu istuin. Näin mallisto on yhä laajempi ja sopiikin jopa kokonaisratkaisuksi suuriinkin kalustamishankkeisiin.

Esittelimme tuoleihin uuden yhtenäisen selkänojaverhoilun ja tämä on saatavilla kaikkiin malliston tuoliversioihin.Erillisistä verhoilupaloista tehty selkänojaverhoilu pysyy vakioratkaisuna.

Pi_Lounge-565942-edited.jpg

 

Tutustu Pi-mallistoon lisää malliston omalta teemasivulta:

PI MALLISTON TEEMASIVU

 

Ja lataa Pi malliston esite täältä: 

LATAA PI COLLECTION ESITE

 

Pi A Orgatec 600x900.jpg
Pi B Orgatec 600x900.jpg
Pi C Orgatec 600x900.jpg
Showroom_Habitare_Osasto-009382-edited.jpg
004.jpg
Piiroinen Twitter Piiroinen LinkedIn instagram_about_logo

Your privacy is important to us.
We will not share any of your information with anyone ever. No way, no how.