Material Mega Menu - Responsive

Tervetuloa Kalusteblogiimme!

Kirjoittanut Timo Kaivonen 31 joulukuuta 2019

Pi mini_slider 1700x830

Tervetuloa Kalusteblogiimme! Tällä blogillamme on kolme tavoitetta: 1) Haluamme tuoda aiempaa läpinäkyvämmin esiin ajatuksiamme julkitilakalustamisen toimialasta yleisesti, 2) haluamme tarkastella toimialaan liittyviä aiheita erityisesti meidän kaltaisen valmistavan yrityksen näkökulmasta ja 3) toivomme julkaisujemme kiinnostavan ja siten herättävän aktiivista kommentointia ja keskustelua.


Koska markkinoimme ja myymme itse valmistamiamme kalustemallistoja (irtokalusteet, auditoriokalusteet, katsomokalusteet) sekä voimme olla asiakkaillemme kumppani tuotekehityksessä ja valmistuksessa, osallistumme usein keskusteluihin, joissa tulevien hankkeiden yksityiskohtia vasta suunnitellaan. Osin tällaiset keskustelut ovat tietysti luottamuksellisia, mutta hyvin usein tuomme pöytään sellaista tietoa, jota voisimme muutoinkin jakaa julkisesti. Tämä blogi on meille sekä haaste että keino ”avautua” aiempaa enemmän.

Tuotekehitykseen ja valmistukseen liittyvien aiheiden ei käytännössä tarvitse rajautua vain omien seiniemme sisällä tapahtuviin asioihin vaan voimme kertoa myös kumppaneidemme osaamisesta. Yhteistyönähän monet hyvät lopputulokset joka tapauksessa syntyvät.

Juttuformaatit valitsemme aiheen mukaan. Tekstit voivat olla lyhyitä tietoiskuja tai pidempiä julkaisuja – tärkeitä molemmat. Videoita saatikka podcasteja emme ole harrastaneet, mutta otetaanpa nekin ”opeteltavaa-listalle”. Postaukset julkaistaan www-sivuillamme Kalusteblogi-sivulla ja ne jaetaan kulloinkin sopiviin some-kanaviimme.

Sisältöä tulee tuottamaan useampi henkilö. Itse pyrin julkaisemaan mahdollisimman aktiivisesti sellaisia mielenkiintoisia ajatuksia ja näkökulmia, joihin törmään arjessani eri verkostoissa. Rohkaisen myös muita Piiroislaisia tarttumaan blogikynään, joten jää nähtäväksi moniko meistä innostuu kokeilemaan jo juhannukseen mennessä. Tärkeässä roolissa tulevat olemaan kaksi nuorta ja lahjakasta talomme ulkopuolista kirjoittajaa, Ida Henritius ja Esa Anttila. Olemme aloittaneet Idan ja Esan kanssa yhteistyön tavoitteenamme, että tätä koko toimialaa voi ja kannattaakin tarkastella ja tulkita myös ulkopuolisin silmin. Siitä ei voi olla kuin hyötyä meille kaikille. Ida aloittaa kirjoittamalla toiseen blogiimme, koko yritystä käsittelevään blogiin: ”Piiroinen – Tekijä. Taidolla.” Esan ensimmäiset jutut puolestaan jo odottavat julkaisuaan tässä Kalusteblogissa.

Sanomattakin on selvää, että kaikki ideanne ja toiveenne käsiteltävistä aiheista ovat enemmän kuin tervetulleita nyt ja aina jatkossa.

Tästä tämä lähtee, tervetuloa mukaan!


yhteistyöterveisin ja palautteestanne kiittäen,
Timo Kaivonen

Ready to Get StreamLined?

Optimized from head to toe, StreamLined is fast, smooth, and above all clean. StreamLined creates the most fluid interactive experience imaginable.

JÄTÄ KOMMENTTI

Tuoreimmat uutiset

Kalusteblogin uusimmat artikkelit

Piiroinen – Tekijä. Taidolla. -blogin uusimmat artikkelit

Piiroinen-blogin kaikki artikkelit

Kalusteblogin kaikki artikkelit

Piiroinen – Tekijä. Taidolla. -blogin kaikki artikkelit

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

author avatar

Jutun kirjoitti: Timo Kaivonen

Vastaan irtokalusteidemme myynnistä ja markkinoinnista. Työssäni palkitsevinta on yhteistyö alan ammattilaisten kanssa ja mahdollisuus nähdä, miten onnistuneen yhteistyön tuloksena julkiset tilat kehittyvät yhä käyttäjäystävällisemmiksi. Koulutukseni on kaupalliselta puolelta (KTM, BBA).

Connect with Timo