Material Mega Menu - Responsive

Tervetuloa Piiroisen blogiin!

Kirjoittanut Ida Henritius 28 marraskuuta 2019

Piiroinen_factory

Piiroinen on salolainen perheyritys, jossa tehdään paljon: metallien pintakäsittelyä, metallikomponenttien tuotekehitystä ja valmistusta, puuviilun muotopuristamista, verhoilua ja oman julkitilakalustemalliston tuotekehitystä, valmistusta, myyntiä ja markkinointia. Jokaisen kalusteen takana on valtava määrä työtä, joka ei näy ulospäin. Blogin tarkoituksena on kuljettaa lukija sisälle yritykseen ja tehdä Piiroisen valtavaa tietotaitoa näkyväksi. Samalla myös lukija voi innostua, oppia ja oivaltaa.

Myös minulle blogi on matka Piiroisen maailmaan, sillä en työskentele yrityksessä vaan kirjoitan blogia ulkopuolisen tarkkailijan näkökulmasta. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus ryhtyä kirjoittamaan Piiroisen blogia, en empinyt hetkeäkään. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Opiskelin Helsingin yliopistossa suomen kieltä, viestintää ja kotimaista kirjallisuutta. Siksi minuun vetoavat mielenkiintoiset tarinat, joita Piiroiselta varmasti löytyy. Piiroisessa kiinnostavat erityisesti kotimainen ja monipuolinen tuotanto, työntekijöiden innostus omaan työhönsä ja yrityksen pitkä historia.

Ensimmäiseksi blogissa tutustutaan Salon tehtaaseen osasto kerrallaan. Miksi metalliosastolla on kiinnostavaa työskennellä? Mitä tehdään pintakäsittelyssä? Millaista on työskennellä puuosastolla? Millainen on verhoojan työpäivä? Mikä on tärkeintä kalusteiden kokoonpanossa ja laadunvalvonnassa?

Piiroinen täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Vuodet ovat kerryttäneet ammattitaitoa, osaamista ja intohimoa, joten kuultavaa ja kerrottavaa on paljon. Tervetuloa mukaan!

Ready to Get StreamLined?

Optimized from head to toe, StreamLined is fast, smooth, and above all clean. StreamLined creates the most fluid interactive experience imaginable.

JÄTÄ KOMMENTTI

Tuoreimmat uutiset

Kalusteblogin uusimmat artikkelit

Piiroinen – Tekijä. Taidolla. -blogin uusimmat artikkelit

Piiroinen-blogin kaikki artikkelit

Kalusteblogin kaikki artikkelit

Piiroinen – Tekijä. Taidolla. -blogin kaikki artikkelit

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

author avatar

Jutun kirjoitti: Ida Henritius

Työskentelen freelancerina viestinnän ja sisällöntuotannon parissa. Kiinnostavinta työssäni on se, että usein projektit avaavat näkymän johonkin itselleen tuntemattomaan maailmaan, esimerkiksi kalusteiden valmistamiseen. Koulutukseltani olen filosofian maisteri.